Welkom bij Profider

Profider Nederland B.V. is dé provider voor zakelijk Nederland en biedt totaaloplossingen voor al uw ICT vraagstukken.

Wij stellen eerst vragen voordat we concluderen dat een oplossing het beste bij een wens/situatie past. Omdat we die aanpak al jaren volgen is het gelukt om op basis van de daarbij opgedane kennis en ervaring een portfolio van diensten samen te stellen waarmee we het merendeel van specifieke klant wensen kunnen invullen. Naast de stabiele diensten en eerlijke prijzen werken er bij Profider alleen maar mensen die veel plezier in hun werk hebben. En dat merken onze klanten aan alles!

Wilt u dat ook ervaren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 

 

Laatste nieuws

17-07-2017 - Profider Nederland levert samen met Solid Fiber Networks bedrijventerrein Overspoor in Nibbixwoud op!
Solid Fiber heeft haar nieuwe glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Overspoor in Nibbixwoud opgeleverd (Ready for Service) en samen met Profider de eerste bedrijven aangesloten. Het bedrijf Interpromo had hierbij de primeur hetgeen tezamen met de ondernemersvereniging, het ondernemersfonds en de gemeente Medemblik op gepaste wijze is gevierd.

 

12-06-2017 - Profider Nederland is gestart met vraagbundeling om bedrijventerrein De Veken te voorzien van snel glasvezel internet.
Schrijf u nu in! en profiteer ook van 1000 Mbit/s internet over glasvezel voor slechts 155 euro per maand!.

31-05-2017 - Vraagbundeling bedrijventerrein Broekweg-Langshaven binnen 3 weken geslaagd!
Profider Nederland heeft in samenwerking met Solid Fiber Networks de 28 benodigde aansluitingen voor bedrijventerrein Broekweg-Langshaven in Wijk bij Duurstede binnen drie weken weten te realiseren. De aanleg van het nieuwe glasvezel netwerk is inmiddels in volle gang en zal spoedig worden opgeleverd. 

slide3.png