Speciale aanbieding voor Industriegebied Lijnden!

Optie 1: Schrijf u direct in voor supersnel internet:       
+ 2 maanden gratis internet 100/100 Mbps overbooked  
+ Gratis migratieperiode & overstapservice
+ Gratis glasvezelmodem + Internet router (Bruikleen)
+ 1 IPv4 IP Adres + 1 EVC
+ Inclusief installatie   

Eenmalige kosten                     € 0,-
1e en 2de maand kosten          € 0,-
Maandelijkse kosten                 € 250,-      

Optie 2: 1 maand geheel vrijblijvend gratis supersnel internet:         
+ 1 maand gratis internet 100/100 Mbps       
+ Glasvezelmodem + Internet router   (Bruikleen)    

+ 1 IPv4 IP Adres + 1 EVC
+ Inclusief installatie   

Eenmalige kosten                     € 0,-
1e Maand kosten                      € 0,-

DOWNLOAD hier uw intentieverklaring voor uw inschrijving

DOWNLOAD hier het Instemmingsbesluit voor de goedkeuring van de eigenaren van de gebouwen.

Glasvezel Internet biedt u als ondernemer direct voordeel en onbeperkte mogelijkheden:

Voordeligste tarief zakelijk Glasvezel Internet   
Supersnel 100/100 Mbps zakelijk internet (tot zelfs 1Gbit/s op aanvraag)  
Voordeligste aansluittarieven     
Communiceer met de snelheid van het licht  
Toegang tot tal van online diensten (niet inbegrepen in de aanbieding)   
U bent klaar voor de toekomst. 

       

Een greep uit de cloud diensten die voor u mogelijk zijn met glasvezel:        

  Voip telefonie  Cloud computing   Online back –up  Camera bewaking
 Alarmservice  Web optimalisatie  Online boekhouden  Wifi voor gasten
 Hosted E-mail  Online Credit Checks    Video conferencing  E-Learning
 Webcast en Podcast  Gratis pinnen over IP   E-marketing  Online CRM system
 Domein- webhosting  Online betaaloplossingen  antispam  Live track & trace
 Online webdesign  Delen van bestanden  Koppelen van vestigingen  Live support diensten
 Business News   Antivirus & Antispam  Ondersteuning op afstand  TV via IP

 

Gratis migratieperiode

Eén van de zorgen van onze nieuwe klanten is altijd de nog doorlopende periode van de huidige verbindingen. Te vroeg opzeggen bij de huidige leverancier zou kunnen betekenen dat de kans er is dat er enige tijd zonder verbinding wordt gezeten. Voor een onderneming natuurlijk geen optie. Te laat opzeggen betekent dat er twee verbindingen zijn die kosten veroorzaken. Ook geen leuk vooruitzicht.

Indien gebruik wordt gemaakt van onze gratis overstapservice worden door Netoperator uw huidige maandelijkse vaste verbinding abonnementskosten in mindering gebracht op de reguliere maandvergoeding die door Netoperator aan u wordt gefactureerd. Natuurlijk wordt maximaal in mindering gebracht het bedrag van de maandvergoeding van Netoperator en voor een maximale periode van 12 maanden.

U bent dus voor de eerste 12 maanden nooit meer kwijt dan dat u nu voor uw huidige verbindingen al gewend bent te betalen. En elk contract langer dan 12 maanden is af te kopen. Onze overstapservice medewerkers kunnen u hierbij helpen.

 

Gratis overstapservice

Eén van de zorgen van onze nieuwe klanten is altijd de migratie van de huidige verbindingen naar de nieuwe glasvezel en de activering van bestaande en/of nieuwe diensten die over deze verbinding gaan lopen. Om het voor u aantrekkelijk te maken om op het glasvezelnetwerk van Netoperator over te stappen hebben wij een gratis overstapservice voor alle verbindingsaangelegenheden en hebben wij een samenwerking met een professionele dienstenaanbieder voor de meest voorkomende diensten zoals internet, telefonie, online backup, camerabeveiliging, etc. U heeft dus een aantal professionals achter de hand die u kunnen adviseren en bijstaan bij uw migratie-traject.

 

Gratis besparingsanalyse spraak- en datacommunicatiekosten

Wij kunnen op basis van een recente factuur van uw spraak- en datacommunicatiekosten een overzichtelijke analyse maken van de mogelijke besparingen en/of kwaliteitsverbeteringen bij gelijkblijvende kosten na het overgaan op glasvezel. Veel diensten die over traditioneel dure infrastructuur liepen (analoog, isdn, etc) maakte gebruik van apparatuur die speciaal voor de Nederlandse markt was ontwikkeld. Die apparatuur was relatief duur omdat Nederland nu eenmaal geen groot land is. De moderne communicatietechnologie maakt gebruik van wereldstandaarden waardoor zowel in de hardware, software als diensten allerlei kwaliteitsverbeteringen en/of besparingen mogelijk zijn. Wij kunnen u daar vrijblijvend over adviseren in een besparingsanalyse.

U kunt dit aangeven bij de aanmelding bij uw accountmanager of op de website van Profider Nederland B.V.

 

Geen eenmalige aansluitkosten

Als u vòòr 31 maart 2016 een aansluiting op het glasvezelnetwerk bestelt, betaalt u geen eenmalige aansluitkosten. U komt ook in aanmerking voor de maand gratis proberen van de dienst 100Mbps internet. Uw bestelformulier dient vòòr 31 maart in het bezit van Netoperator te zijn.

Ook als u na deze maand proberen besluit de aansluiting verder niet te gebruiken worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht. U dient alleen het glasvezelmodem intact weer in te leveren.

Als u na 31 maart 2016 bestelt bestaan de eenmalige aansluitkosten uit een standaard aansluitingsbedrag van € 2.199,- plus een vergoeding voor speciale voorzieningen. In uw standaard aansluitbedrag zit een tracélengte van 25 meter vanaf hart van de openbare weg inclusief het wegnemen en terugplaatsen van straattegels. Alle meerlengte en zaken als belemmeringen c.q. obstakels zoals sloten, wegen, damwanden, asfalteringen, e.d. zijn maatwerk.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij een afspraak maken om bij u ter plaatse een onderzoek te doen. De definitieve offerte met de eenmalige kosten ontvangt u hierna.

 

Geheel vrijblijvend gratis proberen (1 maand) of Aansluiting nemen en 2 maanden gratis

Netoperator levert 'fiber optic managed ethernet connections' hetgeen vrij vertaald betekent 'glasvezel  verbindingen'. Middels deze glasvezel krijgt u de mogelijkheid om bij de dienstenaanbieder(s) van uw keuze diensten af te nemen die vervolgens via de glasvezel bij u afgeleverd worden door Netoperator.

Indien u nog geen besluit heeft genomen om definitief over te stappen op een glasvezel aansluiting heeft Netoperator een afspraak gemaakt met een professionele dienstenaanbieder van Internet diensten (toepasselijk genoemd Profider). Netoperator stelt u daarbij 1 maand de glasvezelverbinding gratis ter beschikking en Profider stelt 1 maand een 100Mbps internetbandbreedte gratis ter beschikking. Na deze maand kunt u besluiten of u blijvend gebruik wenst te maken van de diensten.

Heeft u wel reeds het besluit genomen dat u mee wilt met de mogelijkheden van diensten over glasvezel, dan krijgt u de aansluitingskosten van Netoperator voor de eerste twee maanden gratis. Hierna betaalt u de reguliere maandelijkse kosten. Wij wijzen er wel met nadruk op dat u wel zelf dient te zorgen dat uw eigen lokale netwerk (router/switches/etc) in staat is deze snelheid te verwerken.

Wegens succes is deze actie verlengd  tot 31 Maart!

slide5.png


Meld u aan voor de Nieuwsbrief
Parc Lijnden
Please wait